Диона нагла и упорита като магаре: Аз тест за дрога не съм получила!Чиста съм

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/diona-nagla-i-uporita-kato-magare-az-test-za-droga-ne-sam-poluchilachista-sam/126355 LifeZone.bg
Диона нагла и упорита като магаре: Аз тест за дрога не съм получила!Чиста съм

Най-добрата защита е нападението

Може Диона да не знае за тези стратегически хватки, но добре владее умението да се защитава. И да хапе нагло, вместо да си „покрие главата с пепел“. Особено след срамното деяние, което извърши.

Но не, Десислава Тошкова, вместо да премълчи, да се извини, тя реши да атакува. По-скоро да хапе и пустосва…

Та чалгарката реши да се прави на „звезда от голяма величина“ и видиш ли, хората й завиждали на лукса, в който се къпе и на звездния статут, затова я нападали.

„Нахвърляте се и ме разпъвате, защото съм известна,  а не съм като вас, мижитурка!Заради това ще ме държите до дупка!

И ви съветвам, първо гледайте себе си,  а после критикувайте останалите!“, изрепчи се певицата. И в изстъпление изпълнителката на „Любовницата“ заяви, че ще измъкне чиста от ситуацията.

Тя наперено обясни, че е наела не един, а цели трима адвокати, за да я защитят и умият лицето й от позора.И ако се наложи да лежи, да я изкарат от ареста, независимо че шофира, шмъркала кокаин, а на всичкото отгоре пушила и трева.

Дори излъга нагло, че не знае за никакви кръвни проби. А те вече излезнаха и категорично доказаха, че е била друсана доволно с кокаин и марихуана.

„Всички тръбят ,дори и медиите, че имат моят тест за дрога. Само че аз го нямам. Когато го получа, тогава ще коментирам“, упорито отрича фолкаджийката.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.