Добромир Гущеров завинаги зачеркна Християн! На купон с доведената си внучка (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dobromir-gushterov-zavinagi-zacherkna-hristiyan-na-kupon-s-dovedenata-si-vnuchka-snimki/135593 LifeZone.bg
Добромир Гущеров завинаги зачеркна Християн! На купон с доведената си внучка (Снимки)

Добромир Гущеров тотално е зачеркнал биологичния си син Християн

След последните му изявления става ясно, че бившият червен депутат напълно е игнорирал хрантутника Християн, воглаве съпругата му Светлана и четиримата им наследника, негови внучета.

Доскоро той е наливал пари в сина си, но Християн ги е профуквал на хазарт и за пиячка, както и за купони, заради което баща му вдигнал ръце.

Той не само е зачеркнал напълно сина си и семейството му, но и не иска да чува повече за проблемите им. Според слуховете Християн дължал над триста бона, а други клюки твърдят дори, че сумата е много по-внушителна и удряла рекордните един милион.

Потърсен за коментар, Добромир Гущеров отсече, че не се интересува от проблемите на сина си, нито на снаха си и не поглежда биологичните си внуци.

Но не така стоят нещата със семейството на втората си съпруга Диана. Двамата от години живеят в Испания, а наскоро те заляха мрежата със снимки кръщенето на внучката на съпругата му, която носи нейното име-Диана.

Вчера Мартина Руменова и съпругът й Димитър Евтимов, доведената дъщеря и зет на Гущеров-старши, събраха родата на купон, защото малката Диана вече е кръстена в християнската вяра.

И докато Гущеров-старши купонясва с роднините на втората си съпруга, биологичният му син е потънал в борчове и проблеми. А пропастта между баща и син видно е станала непреодолима.

Източник: Бг днес, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.