Докато Николета Маданска е с децата на море! Венелин Петков пощръкля по млада мацка

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dokato-nikoleta-madanska-e-s-decata-na-more-venelin-petkov-poshtraklya-po-mlada-macka/139449 LifeZone.bg
Докато Николета Маданска е с децата на море! Венелин Петков пощръкля по млада мацка

Венелин Петков яко се е разгорещил през лятото

52-годишният бивш шеф на новините по Би Ти Ви е забелязан да интимничи с доста по-млада блондинка.

Той бил като пощръклял около нея  и не спирал да се усмихва, когато е в нейната компания. Нещо, което не са го виждали да прави негови колеги и подчинени, когато бе водещ или директор в медията.

Момичето е непознато за широката аудитория  и мнозина предполагат, че тя е негова студентка. С днешна дата Венелин Петков е преподавател и изглежда русокоската е впечатлена от интелекта и на познанията на доста по-възрастния от нея мъж.

В същото време бившата му Николета Маданска е с двете им момчета на море. Журналистката не се отделя от тях, заедно строят замъци от пясък по плажа и се забавляват. Вместо да пие коктейли и да си почива, Николета е истински отдадена на децата си.

Близки до бившата двойка разкриват, че докато Николета е много грижовен родител, Венелин почти не се интересувал от синовете си. Той не им се обаждал често и го правел само по специални поводи, а  и не ги водел често със себе си, колкото да не го забравят като татко.

След като се разделиха с Венелин Петков, Николета отиде в къщата но родители си в Лозен, за да й помагат, защото тя се върна на работа в Би Ти Ви.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.