Доктор Куин лечителката и имението в което живее: Джейн Сиймор иска колосална сума за него (СНИМКИ)

Имението на актрисата край Бат се продава за 12,5 милиона паунда

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/doktor-kuin-lechitelkata-i-imenieto-v-koeto-zhivee-dzheyn-siymor-iska-kolosalna-suma-za-nego-snimki/135079 LifeZone.bg
Доктор Куин лечителката и имението в което живее: Джейн Сиймор иска колосална сума за него (СНИМКИ)

Имението на актрисата край Бат се продава за 12,5 милиона паунда

Ако видите името на Джейн Сиймор и си помислите „не е ли тя тази, която умря?“, вероятно мислите за грешния човек и грешния век. Джейн Сиймор (награждавана актриса и бивше момиче на Бонд, а не съпругата на крал Хенри VIII) е притежавала имение, което в момента е на пазара и се намира недалеч от Бат - и е меко казано впечатляващо.

Имението, което е на четири века, е купено от актрисата през 80-те години на миналия век, а през 2007 г. го продава. В един или друг момент то е било домакин на музикални легенди като Radiohead, The Cure и New Order, като и трите групи са записвали части от албуми в дома.

А сега отново е на пазара само за 12,5 милиона паунда. Срещу тази сума ще получите 11 спални, седем бани, 14 акра земя, допълнителна вила на място и огромна градина, включена в списъка на категория II, с прекрасна зимна градина и пергола.

Къщата е дразнещо красива. Всяка стая изглежда така, сякаш е изскочила от страниците на роман на Джейн Остин. Но стига толкова приказки, ето какво може да бъде ваше, ако някак си успеете да намерите 12 милиона паунда между възглавниците на дивана.

Източник: timeout.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.