Джена се влюби отново до уши

Попфолк певицата се оказа отново влюбена

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dzhena-se-vlyubi-otnovo-do-ushi/126399 LifeZone.bg
Джена се влюби отново до уши

Попфолк певицата се оказа отново влюбена

Този път обаче не в мъж, а в град. Именно това е Лондон. Джена сподели клип в социалните мрежи и написа: „Има някаква магия в този град.“ Тя съчета работните ангажименти с приятната разходка. Повод за пътешествието бе нейно участие там.

Концертът бе изключително успешен. След това изпълнителката се отдаде на заслужена почивка в компанията на мъжа си Наско. Не пропусна да посети лондонските забележителности. Биг бенд и Темза запечата в снимка заедно с половинката си.

Джена е една от най-обичаните родни певици. Успешно съчетава грижата за двете си деца и развитието на музикалната си кариерa.  Мечтата й е да се качи на голямата сцена в НДК или Арена Армеец. Все още обаче не се чувства достатъчно подготвена за тази стъпка. Попфолк изпълнителката е заредена с творчески хъс за нови песни и срещи с публиката, но все още не обмисля свой самостоятелен концерт.

“Продължавам да творя и се надявам много повече да има, защото все още съм млад изпълнител. Има големи звезди, които вече правят концерти в големите зали, но всичко с времето си. Много ми се иска и на мен, но скоро няма да е, защото такъв концерт изисква да имаш друга сила – голям репертоар, публика от по-голямо естество, като години. Едно е да кажеш, че вече имаш по-възрастна публика, друго е да пееш още на децата и на младите. Тези концерти имат тежест. Изпълнителят трябва да е на друго ниво и вече да не пее по клубовете, за да присъства на подобен тип концертни зали" – убедена е актуалната певица.

Източник: telegraph.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.