Джулия Робъртс сияе по-щастлива от всякога: Вижте усмивката й (СНИМКА)

Актрисата от "Хубава жена" сподели изпълнена с радост снимка в чест на Международния ден на щастието

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dzhuliya-robarts-siyae-po-shtastliva-ot-vsyakoga-vizhte-usmivkata-y-snimka/129943 LifeZone.bg
Джулия Робъртс сияе по-щастлива от всякога: Вижте усмивката й (СНИМКА)

Актрисата от "Хубава жена" сподели изпълнена с радост снимка в чест на Международния ден на щастието

Кой по-добре от Джулия Робъртс и нейната прочута усмивка да поведе честването на Международния ден на щастието?

Актрисата от "Да оставим света зад гърба си" направи точно това на 20 март - ден, обявен за празник на щастието от Общото събрание на Организацията на обединените нации през 2012 г. - и демонстрира емблематичната си усмивка в нова кампания на марката за бижута Chopard.

Зашеметяващите снимки последваха новината за първата й капсулна колекция висши бижута с марката, която тя разработи в сътрудничество с Каролин Шефеул.

В чест на щастливия ден Джулия сподели в Instagram изпълнена с радост черно-бяла снимка, на която се усмихва от ухо до ухо, позира в семпла черна рокличка, украсена с едно от нейните сърчица Chopard, а дългата ѝ коса се развява на свободни вълни.

В друг рекламен клип от кампанията, който Chopard сподели в собствения си Instagram, Джулия е заснета да изглежда развълнувана на снимачната площадка.

Освен това тя добави: "За мен всеки ден е международен ден на щастието. Световен ден на щастието", докато се появяваха още клипове с нея и убийствената ѝ усмивка.

Източниик: hello.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.