Е, само това не сме очаквали от опосума Андрей Арнаудов!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/e-samo-tova-ne-sme-ochakvali-ot-oposuma-andrey-arnaudov/136686 LifeZone.bg
Е, само това не сме очаквали от опосума Андрей Арнаудов!

Още се носят легенди за алкохолните запои на двамата продуценти и приятели Иван Христов и Андрей Арнаудов

Двамата са купонясвали до зори, след което едва са допълзявали до работните си места и после всичко отначало-пиене и жени, пак пиене и все така. Това много често са споделяли двамата продуценти, известни още като опосумите.

Но днес двамата млади и успешни мъже са коренно различни. Променени! Иван Христов се промени заради втората си съпруга Ирена Тенчева.

Андрей Арнаудов го направи заради сина си Васил. Той искал да бъде до него когато расте, когато възмъжава и има нужда от татко си. Защото Арнаудов загубил баща си в твърде крехка възраст-бил само на 12.

Наскоро този същият Андрей, който превръщаше дните в нощи и обратното, заради пиянски запои, опули всички с признанието си. Той заяви, че от доста дълго време не близва алкохол, храни се здравословно и тренира упорито.

„На 45 съм. Идва момент в живота на човека, когато решаваш по кой път да продължиш. Дали да се провалиш тотално или да станеш опора за близките и за семейството си.

Да се грижиш за тях, за да са те щастливи. Затова внимавам какво ям, не пия  и тренирам упорито. . А за кръчми вече и дума не става“, доволен е Андрей Арнаудов.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.