Ех, този Сашо Кадиев излъга зрителите! И пак се намърда в Би Ти Ви

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eh-tozi-sasho-kadiev-izlaga-zritelite-i-pak-se-namarda-v-bi-ti-vi/122633 LifeZone.bg
Ех, този Сашо Кадиев излъга зрителите! И пак се намърда в Би Ти Ви

Сашо Кадиев напусна „Преди обед“ и Би Ти Ви със сълзи на очи

На зрителите Сашко на Катето Евро им бе дошъл до гуша с неговите тъпизми и с неадекватността си на моменти, ама те го ожалиха, че напуска.

Цели дванадесет години той и екранната му партньорка Деси Стоянова водиха сутрешния блок на Би Ти Ви. И внезапно съобщи, че иска да напуска.

Една от причините, които той изтъкна тогава бе, че искал да се отдаде повече на театъра. Само че това не се оказа истина.

Вероятно на него му е омръзнало ранното ставане и затова искал да я кара по-лежерно, но пък да получава тлъста и сигурна заплата от медията.

Защото през следващата година тръгна шоуто „Кой да знае?“ по Би Ти Ви и негов водещ ще е Сашо Кадиев.

По замисъл ще е делнично комедийно шоу, което ще има по два отбора, чиито капитани са актьори. Участниците пъстри и известни личности. Зрителите ще се радват на този забавен микс, който ще дава и огромна доза знания.

Ще се залага на въпроси и отговори, като динамиката ще е голяма и напрежение, което ще кара зрителите да не го пропускат.

Зрители и участници ще научават всеки ден нещо ново, а след всеки познат отговор ще стоят парични награди.Публиката също ще е важна част от телевизионното състезание.

Източник: Блиц

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.