Екранната Йълдъз от Опасно изкушение е бременна (СНИМКА)

Актрисата Еда Едже е в новия брой на списание ELLE

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ekrannata-yaldaz-ot-opasno-izkushenie-e-bremenna-snimka-2/126530 LifeZone.bg
Екранната Йълдъз от Опасно изкушение е бременна (СНИМКА)

Актрисата Еда Едже е в новия брой на списание ELLE

 

Феновете й бяха възхитени. Тя сподели снимка на корицата с последователите си в Инстаграм, които не крият възхитата си колко й отива бременността.

Екранната Йълдъз изглежда спокойна. Кожата й е сияйна, отбелязват почитателите на блондинката. Лилавият цвят определено й отива и преобладава в гардероба й. Доста добре кореспондира със зелените й очи.

Чаровницата разкри също пола на  бебето. То ще бъде момиченце. Допита се до почитателите какво име да му даде.

Еда Едже Тунджер е турска актриса известна с ролята си на Йълдъз Йълмаз Аргун в турския драматичен сериал „Опасно изкушение“. След като се появява във второстепенна роля през 2004 г. като дете-актьор, тя получава поддържащи роли в хитовия младежки сериал „Наука за живота“, фантастичния детски сериал „Парцалената кукла“ и „Кръстих я Ферия“ до 2012 г.

Тя получава първата си главна роля в младежкия сериал „Златната седморка“, който има повече от 100 епизода.

Ролята й в хитовия сериал опасно изкушение я изстрелва на върха. Феновете са лудо по Йълдъз. Сериалът се снима в периода 2018г.-2023г.

Малко хора знаят, че Еда е завършила психология в Истанбул. През изминалата година мина под венчилото с баскетболиста Бурахан Тунджер.

Източник: telegraph.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.