“Експертът” Джуди Халваджиян – парясник и прелюбодеец, жена му го изритала за системни изневери

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ekspertat-dzhudi-halvadzhiyan-paryasnik-i-prelyubodeec-zhena-mu-go-izritala-za-sistemni-izneveri/54618 LifeZone.bg
“Експертът” Джуди Халваджиян – парясник и прелюбодеец, жена му го изритала за системни изневери

Първият ден на новия парламент, макар и политически безплоден, роди множество крилати фрази и безценни лафове относно нероденото бъдещо правителство. Безспорно най-колоритна беше закачката, че “те и братя Халваджиян са експерти”, но нима трябва да са част от бъдещ компромисен и “експертен” кабинет.

 

Препратката към кинаджийското дуо ни дава повод да припомним подвизите на видния креватен “експерт” Джуди. Макар да стои в сянката на далеч по-талантливия си и стойностен брат Маги, издънката на арменския род е прочут със запоите, безкрайните “бели” и прахообразни нощи, и най-вече с любовта си към леките жени.

 

Този му порок стана причина Джуди да изгуби най-ценното в живота си. Това е съпругата и майка на детето му Елена Димова, която безцеремонно му би шута след като го свари “на калъп”.

 

През януари 2020 г., когато Covid-19 все още е екзотична новина от Китай, Джуди Халваджиян попада в лапите на напориста блондинка. Тя се появява в живота му веднага след звездата от “Господари на Ефира” Ева Веселинова, която много страдала от раздялата с началника си и давала мило и драго да си го върне, но русата дама ловко успява да разкара както амбициозната Ева, така и съпругата му Елена. Заварката им става в лъскавия столичен клуб – „Театро“, който той редовно посещава за развлечение.

 

Докато страната е скована от тежка карантина, двамата влюбени с не спират да се забавляват на най-различни места и месеци наред са като залепени един за друг. Научавайки за изневярата, хубавата Елена заявила категорична: “Или аз или тя”. Заплашен от изоставяне, Джуди се кротва в семейното ложе, но не за дълго.

 

До ушите на Елена спорадично достигали нелицеприятни слухове за нови изневери, но Джуди ловко ги парирал, оставяйки благоверната си в чуденка кому да вярва. Чашата преляла, когато вместо да пътува до съседен на столицата областен град, както уведомява жена си, Халваджиян се оказва на екзотичен плаж на хиляди километри от родината. И то в компанията на уж семейни приятели и колеги. Опозорена, Елена напуска общия дом, вземайки със себе си дъщеричката им Беатрис. За всеобщо облекчение настоява за дискретен, но бърз развод.

 

Днес тя се носи на крилете на любовта си с блестящ кардиохирург, на когото роди дъщеричка. За разлика от нея, Джуди затъва все по-дълбоко в блатото на деградацията. Той бил стигнал до там да склонява към похот жените на най-близките си колеги и приятели и да си плаща за секс, тъй като почти никоя нормална жена не му се връзвала.

 

Очаквайте сензационен материал как Джуди разбива връзката на един от най-любимите родни артисти. Редакцията ни разполага със скандални факти, които нямаме търпение да огласим за да покажем какъв демон се крие под зализаната физиономия на Джуди Халваджиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.