Елай на Благо Джизъса тръгна на училище!Набожният му татко пет пари не дава

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/elay-na-blago-dzhizasa-tragna-na-uchilishtenabozhniyat-mu-tatko-pet-pari-ne-dava/115856 LifeZone.bg
Елай на Благо Джизъса тръгна на училище!Набожният му татко пет пари не дава

Елай на Благо Джизъса е първокласник

Момчето е плод на връзката му и брака с татарката Есмер Омерова. Малкият е роден 2016 година и вече е първокласник. Той тръгва да събира знания в елитно московско училище. А гордата майка публикува серия от фотоси и сторита за малкия си син, вече ученик.

И докато световната шампионка по аржентинско танго се пръска от гордост и иска мрежата да научи, на таткото Благой Георгиев изобщо не му пука.

Той не само не се интересува от сина си, ами дори едно фото не пусна от първия му учебен ден.

Благо Джизъса от години не е виждал сина, а малкия страдал за татко си, доверяват близки до семейството на първата му законна съпруга.

„Какво очаквате от Благо, та той е кукувица! Сее деца навсякъде, но виж да ги гледа, това не е негова работа. Само и единствено на майките им“, възмущават се в мрежата.

Златка Райкова, от която екс футболиста също има син, кръстен на негово име, преди време се оплака, че Благо нито се интересувал от момчето си, нито лев не е давал издръжка.

В момента любовчия № 1 пак е зает със старата си страст, влюбването. След като се разведе с втората си законна половинка Полина Спасова, ритнитопковеца се впусна бясно в любовна авантюра с Ивана, щерката на Ванко 1.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.