Емануела навири крака на сцената! Феновете я искат на бис

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/emanuela-naviri-kraka-na-scenata-fenovete-ya-iskat-na-bis/137189 LifeZone.bg
Емануела навири крака на сцената! Феновете я искат на бис

И Емануела си мина по реда, като се пльосна на сцената

Това се случи на участие в нощен клуб, като зеленооката фурия падна по дупе.

Така тя се включи в отбора на „падналите на сцената певици“. След като се спъна и приземи на земята, клиентите на заведението се притесниха да не се е ударила лошо. Само че чалга певицата скочи почти веднага и усмихнато се обърна към тях.

„Е, не ми се беше случвало досега, но всичко си има първи път. Тя Джена ме предупреди да внимават с тези обувки, ама аз не я послушах и се случи“, каза певицата. И наистина тя се бе барнала с неудобни и на висок ток чепици, които й сториха гафа.

Падането бе фал за зеленооката чалгарка, само че клиентите на първите места не смятаха така. Понеже падайки, Емануела навири крака и й се видяха гащичките.

„Лошо, че падна, ама от друга страна бе супер!Бихме платили отново да я извикаме на бис и пак да видим тази невероятна гледка“, майтапеха се зевзеци.

Мнозина се питат дали Емануела има нов мъж до себе си. След Мартин Николов-Елвиса тя не се е показвала с ново гадже.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.