Енджи Касабие разкри шокиращи подробности за личния си живот

Диетоложката говори открито за най-голямата трагедия в нейния живот

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/endzhi-kasabie-razkri-shokirashti-podrobnosti-za-lichniya-si-zhivot/121112 LifeZone.bg
Енджи Касабие разкри шокиращи подробности за личния си живот

Диетоложката говори открито за най-голямата трагедия в нейния живот

Енджи Касабие забременява няколко пъти, но прави аборт и й отнело страшно дълго  време, докато стане майка. Този път не е никак лесен и в даден момент тя е имала притеснение от сексуален контакт със съпруга си и страх какво ще се случи.

За щастие това вече е зад гърба й. Радва се на син, който е вече в детската градина. Тя е много привързана към него и не го изпуска нито за миг от погледа си.

Енджи не е с български корени. Тя е родена в Бейрут в разгара на Гражданската война. Като бебе едва оцелява, след като снаряд се взривява върху дома на семейството ѝ. Животът в България й носи голяма доза дискриминация. Злобните коментари се увеличават с всеки изминат ден. Тя отвръща на злото с добро и дава съвети как да живеем по-добре.

В момента диетоложката помага на певицата Тита да се отърве от излишните килограми. Касабие печели доверието както на родни известни личности, така и на световни звезди като Силвестър Сталоун, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Бритни Спиърс.

„Никой не разбира, че хубавата фигура започва отвътре. Един истински диетолог трябва да ти поддържа организма здрав на клетъчно ниво“, разказва тя.

По думите ѝ добрите резултати се поддържат без глад, а с умереност.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.