Енергийните вампири? Как да ги разпознаем и предпазим от тях

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/energiynite-vampiri-kak-da-gi-razpoznaem-i-predpazim-ot-tyah/144907 LifeZone.bg
Енергийните вампири? Как да ги разпознаем и предпазим от тях

В съвременния свят енергийните вампири съществуват

Тези хора може да ни изтощят емоционално и психически. Те са способни да ни оставят без енергия  и вдъхновение. Често не осъзнаваме, че те ни влияят зле.

Тях не можем да познаем лесно. Но сигурен признак е, че след контакта с енергийните вампири се чувстваме изтощени и ни връхлита негативизъм.

Друг индикатор е, че те ни търсят само когато имат проблеми и нужда от помощ. И рядко проявяват интерес към нуждите ни или към чувствата ни.

Ако не можете да спрете комуникацията с тях, поставете граници. Ще се опитат да ги прекрачат, но бъдете твърди и поставете ясни правила, като се научите и да отказвате.

Когато някой се опитва да злоупотреби с енергията и времето ви, не се колебайте  и не се чувствайте виновни, а защитете енергията и себе си.

Сведете до минимум времето, което прекарвате с такъв човек.Използвайте техники за емоционална защита. Визуализирайте защитен щит, като се обградите мислено със светлинен кръг, за да се защитите от негативната енергия на енергийния вампир.

Ако не помогне, вземете черен турмалин, за да се защитите и пречистете енергията си.Друг ритуал е с морска сол, като поръсите около работното си място и в дома си.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.