Ергенът Евгени се разпищоли! След края с Валерия ето с каква компания се събра (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ergenat-evgeni-se-razpishtoli-sled-kraya-s-valeriya-eto-s-kakva-kompaniya-se-sabra-snimki/143776 LifeZone.bg
Ергенът Евгени се разпищоли! След края с Валерия ето с каква компания се събра (Снимки)

Евгени Генчев продължава да изненадва последователите си

Рошавият пианист, който го раздаваше доста обран и дори свенлив като третия ерген в любовното риалити, съвсем се разпищоли.

След края с Валерия Георгиева, която той избра за своя годеница, той вече не е същия. А и Вал призна публично, най-накрая, че влезнала в „Ергенът“, за да рекламира любимия си кучешки приют и веганското хранене, на които е фен. Двамата с Генчо не са двойка, няма да вдигат сватба и се виждали рядко, като приятели.

Заради което пианистът реши да му отпусне края  и да се забавлява на макс. На това фото Евгени Генчев шашна с визия на истински мачо. Той е разгърден, показа стройно тяло и космати гърди, рошав още повече и гледа стръвно. Но не само външния му вид, а и компанията смая публиката в нета. Той се е щракнал заедно с Азис и Филип Буков.

Тримцата го дават като яки лигли и съобщават ,че са частно парти на рапъра Пи Диди, като опитвали…олио. Идеята им дошла заради грандиозния скандал с музиканта от Америка, обвинен в сексуален трафик и насилие, както и изнудване.

А в мрежата не спират да се дивят на коренно променената визия и преобразяване на „кроткия“ пианист.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.