Ергенката Кристина натри носа на самовлюбения Емо Къртицата

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ergenkata-kristina-natri-nosa-na-samovlyubeniya-emo-karticata/144372 LifeZone.bg
Ергенката Кристина натри носа на самовлюбения Емо Къртицата

Епичен скандал се развихри между ергенката Кристина Пламенова и Емо Каменов, по-известен като Емо Къртицата

Здравенякът, който работи като охрана, влиза в няколко реалити предавания, включително и в такова в съседна страна.

Той винаги е бил директен и не цепи басма никому. Само че казаното от него преди дни разлюти ергенката Кристина. Момата участва във втория сезон на любовното шоу „Ергенът“, където се бореше за сърцето и ръката на Евгени Генчев.

Тя додея на останалите съквартиранти с огромните си претенции и мрънкане, но все пак рошавия пианист я изведе на една среща. След като и там не спря да изисква, още същата вечер Генчо й  посочи вратата, като не й даде роза.

Сега същата Кристина натри носа на мачото Емо. Гардът бе коментирал в мрежата, че много голяма част от жените изискват от мъжа да е финансово подплатен, да е мускулест, успешен и  какво ли още не.  А в замяна не предлагали нищо друго, освен едни „разкрачени крака“.

Казаното от него вбеси ергенката и тя му отвърна, че жените не искали пари, а отношение. И много от дамите отхвърляли мъжете, защото не знаели как да се отнасят с тях.

Кой крив, кой прав, оставяме на вас да прецените….

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.