Ернестина Шинова скочи бясна срещу безумен закон: Чавка ли ви изпи акъла?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ernestina-shinova-skochi-byasna-sreshtu-bezumen-zakon-chavka-li-vi-izpi-akala/116994 LifeZone.bg
Ернестина Шинова скочи бясна срещу безумен закон: Чавка ли ви изпи акъла?

Ернестина Шинова скочи бясна на политиците

Съпругата на Андрей Слабаков е  известна с любовта си към кучетата. Двамата с мъжа си живеят в къща,  а в двора винаги са имали кучета.Актрисата не крие, че много ги обича и не може да живее без тях.

Затова тя взе отношение по новия закон за домашните любимци, който грози с огромни глоби техните стопани.

В него се казва, че ако имате домашен любимец, най-вече куче и не го впишете до две седмици в книгата за етажна собственост, плащате глоба между 50 и 250 лева. За кучетата трябва да се плаща и входна такса.

„Чавка ли е изпила мозъка на тези в парламента?Това е някакъв абсурд. Колко хора няма да могат да си плащат подобни такси и ще изоставят домашните си любимци. Така броят на бездомните кучета ще се увеличи, а и никой вече няма да осиновява бездомни животинки.Българинът едва свързва двата края, а сега да му турят и такса куче, това е жалко и жестоко“, изригна Ернестина Шинова.

Актрисата получи пълна подкрепа и от Здравко от „Ритон“.

„Щом приемат  и тази безумна такса, утре ще ни искат пари и за това, че дишаме въздух. Аман от тези политици, които мразят народа си и работят срещу него“, не се сдържа обичния певец.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.