Eто как Бен Афлек отпразнува рождения си ден

„Той не искаше да излезе да празнува. Децата имаха подаръци за него и това беше сладко“, казва източникът

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eto-kak-ben-aflek-otpraznuva-rozhdeniya-si-den/140705 LifeZone.bg
Eто как Бен Афлек отпразнува рождения си ден

„Той не искаше да излезе да празнува. Децата имаха подаръци за него и това беше сладко“, казва източникът

Бен Афлек отпразнува рождения си ден „точно“ както искаше.

Източник споделя пред PEOPLE, че актьорът е отбелязал 52-ия си рожден ден в четвъртък, 15 август, с „малко празненство у дома“ с децата си.

„Това е точно това, което той искаше. Той не искаше да излиза, за да празнува. Децата имаха подаръци за него и беше мило“, казва източникът. „Дженифър Лопес го поздрави.“

Афлек е родител на децата Вайълет, на 18 г., Серафина, на 15 г., и Самюъл, на 12 г., с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, която по-рано през деня е била забелязана да посещава къщата на актьора под наем в Брентууд, Калифорния, според снимки, получени от Page Six.

55-годишната Лопес е забелязана да си тръгва от къщата на Афлек часове след посещението на Гарнър на снимки, получени от The Daily Mail.

„Децата бяха с Бен през по-голямата част от деня. Той изобщо не излезе от къщата за рождения си ден“, казва вътрешен източник.

Афлек и Лопес завързаха възела си на интимна церемония в Лас Вегас през юли 2022 г., след което отпразнуваха годежа си с церемония в Джорджия пред приятели и семейство през август същата година.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.