Ето как Лидия отпразнува рождения си ден (СНИМКИ)

Прекрaсен букет червени рози зарадва изпълнителката

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eto-kak-lidiya-otpraznuva-rozhdeniya-si-den-snimki/132721 LifeZone.bg
Ето как Лидия отпразнува рождения си ден (СНИМКИ)

Прекрaсен букет червени рози зарадва изпълнителката

Младата изпълнителка Лидия навърши 23 години в компанията на своите колежки Десита и Симона. За жалост продуцента й Галин не присъства на партито по здравословни причини. Той я уважи в социалните мрежи, като написа:

"Честит рожден ден, Лидия! Бъде все така талантлива, работлива и красива! Желая ти много здраве, щастие и любов!”

Почитателите я обсипаха с куп изненади и честитки в социалните мрежи.

“Празнуваме още едно ниво нагоре – #23” – написа младата надежда в профила си. Получи огромен букет червени рози, но не става ясно от кого.

Лидия започва да се занимава с песни и танци още от дете. Дебютира на телевизионния екран с появата си в музикалния формат „България търси талант“ през пролетта на 2012 г., когато е на 10 години. С изпълнението на песента на Бийонсе Listen става първият финалист в първия полуфинал на шоуто.

През 2013 г. излиза нейната първа авторска песен „Лятна среща“. Година по-късно участва в новото музикално състезание за млади изпълнители на Нова ТВ „Големите надежди“, където се класира за полуфиналите.

Кариерата и към ден днешен се развива доста добре и е една от любимите изпълнители на младото поколение.

Източник: telegraph.bh

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.