Eто как си почива Александра Богданска

Отсяда в каравана, вместо луксозен хотел

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eto-kak-si-pochiva-aleksandra-bogdanska/141215 LifeZone.bg
Eто как си почива Александра Богданска

Отсяда в каравана, вместо луксозен хотел

Александра Богданска замина за Гърция след сватбата на Сашо Кадиев. Тя не пропусна да се снима как кара сигнално жълт сърф.

Моделката е в компания с приятели и сина си Габриел, чийто грижи си делят с бившия й Даниел Петканов. Семейството за поредна година реши да почива на каравана вместо в луксозен хотел.

Алекс за пръв път показа новия мъж до себе си на сватбата на Сашо Кадиев. Двамата са заедно от близо половин година. Отношенията им явно са сериозни, след като Александра вече го е запознала със сина си, който пък много го харесал. Произхождал от заможно семейство, като отделно имал собствен бизнес. Занимава се и с музика. Прави доста добри кавъри на сръбски парчета, а хората го харесват.

Понеже двамата отидоха заедно на сватбата на Сашо Кадиев, това бе причина Лудият репортер да не присъства на събитието. Това доведе до захлаждане на отношенията с дългогодишния му приятел Мамин Сашко. Той се е зарекъл, че няма да му проговори.

Дани Петканов явно се почувства неловко от факта, че бившата му вече е щастливо обвързана, а той обикаля сам в търсене на любовта.

Източник:  blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.