Ето кой заплашил да залее с киселина Светлана Гущерова!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eto-koy-zaplashil-da-zalee-s-kiselina-svetlana-gushterova/125017 LifeZone.bg
Ето кой заплашил да залее с киселина Светлана Гущерова!

Завистта причинила почти сърдечен удар на Светлана Гущерова

Плеймейтката, която роди четири деца на милионерския син Християн Гущеров, изживява пълни със страх дни.

Пластмасовата блондинка се оплака в нета, че неизвестен изверг я заплашвал, че където и да се скрие, ще я залее с киселина.

Този, който йтправил грозните закани категорично дал да се разбере, че я мрази много и ще повреди до неузнаваемост тунингованата й физиономия.

„Ще ме нападнат, помогнете! Страхувам се за живота си и този на  децата ми, мъжа ми, на цялото семейство!Сигнализирала съм  полицията, но много се страхувам, дано се задействат бързо…“, написа уплашената Гущерова.

Тогава не стана ясно кой е този, който е причинил шока на Светлана и фамилията й. Дали не е някой хейтър, който си прави грозна шега или е наистина маниак, завидял на имането и комфорта на богаташкото семейство.

Днес обаче Светлана отново написа в нета, като благодари на всички, които са я подкрепили в плашещата ситуация.

„Благодаря за подкрепата! Не съм вярвала,че толкова много хора ще ми пишат,за да покажат своята съпричастност с това, което преживяваме. Мили приятели, позволете ми един съвет: Пазете се от приятели, те често са най-големите предатели“, многозначително отбеляза в профила си съпругата на Християн Гущеров.

С което даде ясен знак, че заплахата за физически линч идва от човек, когото семейството е приело за приятел.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.