Ето защо гуруто по сек@логия Наталия Кобилкина влиза в „Кухнята на Ада“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eto-zashto-guruto-po-sek-at-logiya-nataliya-kobilkina-vliza-v-kuhnyata-na-ada/126455 LifeZone.bg
Ето защо гуруто по сек@логия Наталия Кобилкина влиза в „Кухнята на Ада“

Наталия Кобилкина пак взриви мрежата

От изявите й в интернет става ясно, че рускинята е адски приспособима и умее от „всеки дефект да направи ефект“.

На жадните за мъжко внимание женички тя предава уроци как да направиш „един муж успешен“ и как да „задържиш милионер при себе си“.

Само че и от двата й брака става ясно, че приказките й са само за заблуда и за точене на пари от наивници.

Нито един от двамата й съпрузи не е успешен милионер  и нито един от тях сексоложката не успя да направи мечтания богаташ.

Затова хитрата психоложка, която продава практики на жените как да са успешни в сексуалния си живот, умело се оправдава. Тя веднага изстреля, че „не е жена за един муж“ и с бившия си Такис Дретакис може да се съберат в необозримото бъдеще.

Вероятно броят на наивниците е намалял, затова Наталия Кобилкина е решила да рестартира славата си. Тя не е известна с кулинарните си умения и сигурно влиза в Хелс Китчън с идеята да „проповядва“ и там своите уроци за умело справяне с креватните умения.

Вероятно доста ще впечатли шеф Виктор Ангелов, който винаги прави предаването да изглежда изумително. А и този път продуцентите ще напълнят „Кухнята на Ада“ с доста провокативни участници и обещават там наистина да стане адски горещо

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.