Ето защо не се жени:Виктор Калев „болен“ от любов по една жена!(Не иска никоя друга)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eto-zashto-ne-se-zheniviktor-kalev-bolen-ot-lyubov-po-edna-zhenane-iska-nikoya-druga/137866 LifeZone.bg
Ето защо не се жени:Виктор Калев „болен“ от любов по една жена!(Не иска никоя друга)

Мнозина се питат защо Виктор Калев не е женен, нито има деца

Той е талантлив, харизматичен, но никога не е показвал своя приятелка. Това, че никога не са го виждали с жена, породи много питанки. И те са, че си пада по собствения си пол.

Да, ама не. Виктор Калев си пада по жени, но в живота му място има само на една-единствена жена. И досега актьора не иска да я замести с никоя друга, дори само за това, за да му роди деца.

Дамата, по която Калев е луд от любов е от неговия роден град Златоград, живеят близо и се познават от малки.

Тя е само с три години по-млада от 54-годишния Калев.Името й е Елена Бозова и тя като него е завършила НАТФИЗ. Дори Виктор Калев, като по-голям, много й  е помагал по време на следването им.

Двамата досега не са станали двойка в живота по една-единствена причина. И тя е, че Виктор Калев я обожава, но тя него-не.

Елена го има за приятел, дори за брат и не може да си представи дори да се целува с него, камо ли да има нещо интимно.

Това късало сърцето на актьора, но нищо не можело да се промени. А той пък отказва да погледне друга. Въпреки съветите на най-близките си и приятели да я зареже в мислите си и да се ориентира към друга жена, той бил непоклатим.

„Не мога и не искам да погледна друга“, отбивал атаките им той. Дали това е карма или съдба, единствено Бог знае, се чудят и аверите му.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.