Ева Лонгория се фука по бански: Премести се в Испания (СНИМКИ)

Актрисата от „Отчаяни съпруги“ и съпругът ѝ Хосе Бастон се местят временно в Испания

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/eva-longoriya-se-fuka-po-banski-premesti-se-v-ispaniya-snimki/132814 LifeZone.bg
Ева Лонгория се фука по бански: Премести се в Испания (СНИМКИ)

Актрисата от „Отчаяни съпруги“ и съпругът ѝ Хосе Бастон се местят временно в Испания

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Бастон временно се местят в Испания, потвърждава Page Six. Двамата са преценили, че така ще бъде най-добре за 5-годишния им син Сантяго, за да не бъде „погълнат“ от ежедневието на Холивуд.

Kъщата им в Бевърли Хилс, състояща се от осем стаи, е обявена за продажба, като цената ѝ е около 18 млн. евро. Те вече са изнесли част от покъщнината в посока Марбея, където ще бъде новият им дом.

„Тя ще прекара много време там, работейки през втората половина на тази година“, казва източник пред Page Six, като отбелязва, че преместването не е постоянно.

Казаха ни, че звездата от „Отчаяни съпруги“ е жител на Испания и притежава къща там.

„Тя ще прекара много време там, работейки през втората половина на тази година“, каза ни вътрешен източник.

Искат да отгледат своя син на място, където ще бъде заобиколен от природа и красота, а не от блясъка и суетата на Холивуд. Двамата вече ще живеят в къщата си в Марбея и са много щастливи от тази промяна. Холивуд вече им даде всичко, коментира източник, близък до семейството.

Източник: pagesix.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.