Фантастичната Кристина Димитрова изуми: Обичам обилните угощения!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/fantastichnata-kristina-dimitrova-izumi-obicham-obilnite-ugoshteniya/138039 LifeZone.bg
Фантастичната Кристина Димитрова изуми: Обичам обилните угощения!

Как да не завидиш на 63- годишната поп певица Кристина Димитрова

Фантастичната Кристина Димитрова винаги е признавала, че обича обилните угощения и огънатите маси. И тъй като е зодия Лъв, мрази тренировките и фитнеса.

И въпреки че е прехвърлила 60-те години, тя спокойно може да сложи с фигурата си доста по-младите си колежки.Тялото й е като на 20-годишна, макар да признава, че любимото й занимание е да си хапва.

„Едно от чудесата на света е, че трябва да прекратяваме това, с което сме се захванали, за да посветим изцяло вниманието си на храненето“, е една от любимите фрази на певицата.

Дуетната половинка на Орлин Горанов винаги е шашвала с признанието си, че е готова да изостави всичко само и само да седне на масата, за да се натъпче.

„Ген“, дяволито обяснява стройната си фигура, неподвластна на времето и на якото й хапване, Кристина Димитрова.

Въпреки че има два брака- с Иван Тенев и футболиста Георги  Димитров, двама сина Димитър и  Мартин и внуче, визията и фигурата й са непроменени, без пластични операции.

Певицата обяснява това с положителното си отношение, със страстта си да пътешества и обикаля света, както и разбира се, с последната си връзка. Тя има до себе си доста по-млад мъж, с когото са от години заедно и са щастливи.

Източник:  България днес, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.