Фенове: И Тити Папазов ли бие жени?(Плачльото се озъби в мрежата)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/fenove-i-titi-papazov-li-bie-zheniplachlyoto-se-ozabi-v-mrezhata/114172 LifeZone.bg
Фенове: И Тити Папазов ли бие жени?(Плачльото се озъби в мрежата)

Тити Папазов е от така наречените ВИП-ове у нас, които явно са се главозамаяли

И са се взели толкова насериозно, че смятат, че законите за тях не важат. Тити е треньор и е на солидните 56. Има жена, деца, не ми се мисли как признатият за „вечно плачлив мъж“ се отнася зад стените на семейния дом, с тях.

Та Тити, в интервю пред Тото, в подкаста му, се изцепи с гордост как остригал свое бивше гадже, когато били още ученици. Той така я наказал, защото, след като скъсали, много скоро тя си легнала с негов авер.

Интервюто му той подкрепи със скачане, скечове и неподозирана артистична дарба, озвучено добре от неговия цвилещ и радващ се смях. И забележете, нито веднъж не заплака, камо ли да се разкая.

Но тези „горди“ словоизлияния за неговия подвиг в ефир не бе посрещнато така, както му се иска. Защото мрежата завря  и го линчува, това направиха и куп известни личности у нас. Тити чете  и слуша, па реши да си отвори устата и да отговори:

„Че какво толкова, бяхме млади, буйни. Само че момичето не бе на 16, а на 19 години. Спрете да пищите“, вместо да се извини, скочи Тити на атакуващите го в нета.

А Йоко Захариев сподели, че момичето била нейна съученичка. Тити не само я остригал, ами завързал с белезници, за да не мърда. Техните, от срам, заминали в чужбина. А след толкова години, Тити срам няма…

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.