Фенове: Златке, на кого остави малкото си бебе?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/fenove-zlatke-na-kogo-ostavi-malkoto-si-bebe/111096 LifeZone.bg
Фенове: Златке, на кого остави малкото си бебе?

Златка Райкова взриви мрежата

Плеймейтката стана майка за втори път. Тя дари със син и бившия тенисист ,арменеца Карен Хачатрян. Вероятно, заради липса на въображение или от голяма обич към актуалния си партньор, тя кръсти отново сина си на татко си. Блондинката има и по-голямо момче от шавливеца Благой Георгиев, ,като сина му също носи неговото име.

Само че темата в момента е друга. И тя е, че Златка Райкова заряза бебето и хукна на фитнес. За това се похвали самата силиконка в нета.

„Ами започнах с по-леки упражнения, след което постепенно трябва да премина към по-интензивните. Добата новина е ,че всеки ден свалям по един килограм в залата“, изфука се прясната майка.

Русото изкушение роди втората си мъжка рожба в началото на месеца, със секцио.

„На кого остави бебенцето си, Златке? Та то е още толкова малко, няма месец. Ами красотата и перфектното тяло трябва да остане на втори план, най-важно е детето. Как изобщо ти дава сърце да се отделиш от него, независимо на кого го оставяш да се грижи за него“, посякоха я в мрежата.

Златка Райкова винаги е държала на перфектната външност. Но дали трябваше да хукне по тренировки, при положение че има бебе, което е още толкова невръстно, тревожат се феновете й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.