Феновете в шок: Къде изчезна Графа?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/fenovete-v-shok-kade-izchezna-grafa/113680 LifeZone.bg
Феновете в шок: Къде изчезна Графа?

Графа изчезна като дим

Вече цяло денонощие близките му се притесняват къде е забягнал Владимир Ампов, по-познат като Графа. Много от феновете му веднага насосаха нещата, че нещо между него и брачната му половинка куца и заради това певеца си е събрал багажа и възирал от семейното ложе.

Само че между него и Мария всичко си е наред, те не се поредното звездно семейство, което се разпада.Просто Графа е стегнал багажа и е запрашил към Родопите, за да се спаси от тропическата жега, застигнала страната ни.

Разбира се, не с любовница, а със съпругата и двете им деца. Това звездата е направил навръх рождения си ден, като чукна 44. Той решил да празнува не само в много тесен кръг, но и да спаси себе си и най-близките си от адските жеги.

Семейството на музиканта и той самия не били особени почитатели на морските вълни и плажове, особено в този период, когато на морето било тъпканак от хора. Те обичали хладния разкош на планината и избягали в селца и паланки, където имало по възможност много малко хора.

„Планината е истинска благодат, която ние игнорираме. А това е Божа благословия и там човек наистина си почива най-пълноценно“, обличал да казва пред колегите си Графа.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.