Феновете в шок: Защо плаче Джъстин Бийбър?

Певецът сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда разплаканият Джъстин

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/fenovete-v-shok-zashto-plache-dzhastin-biybar/132878 LifeZone.bg
Феновете в шок: Защо плаче Джъстин Бийбър?

Певецът сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда разплаканият Джъстин

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Бийбър са много популярни благодарение на неотдавнашната им размяна на мнения в Instagram. Певецът сподели в Инстаграм фотосборник, в който има кликове от концертите му и две селфита, на които се вижда разплаканият Джъстин. В раздела за коментари Хейли Бийбър написа: „Доста плачлив“. Коментарът ѝ събра над 34 000 харесвания.

 Джъстин Бийбър и певицата Селена Гомес се срещаха с прекъсвания в продължение на почти осем години. По време на почивките им певицата Baby беше свързвана с Хейли Бийбър. След като за кратко се събраха за последен път през 2017 г., Селена Гомес и Джъстин Бийбър се разделиха. През 2018 г. Джъстин Бийбър и Хейли се ожениха на интимна церемония в Южна Каролина.

На 30-ия рожден ден на Джъстин Хейли сподели този пост за него в Instagram: „30! Това беше бързо. думите никога не биха могли да опишат красотата на това, което си. Честит рожден ден на теб... любовта на живота ми, за цял живот.“ .

Хейли, супермодел, е дъщеря на актьора от „Обичайните заподозрени“ Стивън Болдуин и графичния дизайнер Кения Деодато. Дефилирала е на модния подиум за много водещи дизайнери. Участвала е в Седмицата на модата в Ню Йорк, Седмицата на модата в Париж, както и в Седмицата на модата в Милано.

Дискографията на Джъстин Бийбър включва много хитове като Baby, Boyfriend, Sorry, Let Me Love You и I Don't Care. В кариерата си, продължаваща повече от десетилетие, канадският певец е получил няколко награди и отличия, включително награда „Грами“ за най-добър танцов запис.

Източник: ndtv.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.