Фирма прекрати рекламата си в Биг Брадър!Отказва да бъде част от тази пошлост

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/firma-prekrati-reklamata-si-v-big-bradarotkazva-da-bade-chast-ot-tazi-poshlost/144486 LifeZone.bg
Фирма прекрати рекламата си в Биг Брадър!Отказва да бъде част от тази пошлост

Казанлъшка фирма скъса договора си за реклама с Биг Брадър!

Те не искат да имат нищо общо и няма да дават пари за реклама за формата, респективно с Нова телевизия. Тя е възмутена от подбора на участниците в шоуто, който е повече от нелеп и гротесен.де факто съквартирантите са обида и за целия народ.

Зрителите масово отказват да гледат Биг Брадър, рейтингът му рие дъното. А сега се отдръпват и рекламодатели, заради морални и етични причини.

„Мноог съжаляваме, но прекратяваме договора и повече няма да работим с фирма Биг Брадър. За нас е  по-важно клиентите ни да ни имат доверие, да общуваме с езика на възпитанието и културата. Ние държим на морала и на ценностите.

Тези неща не се виждат във формата и можем да кажем, че подбора на участниците в него ни разочарова много.Не искаме да бъдем част от това нещо, което всяка вечер се разиграва пред камерите“, гласи становището за отказа от фирмата.

 Фирмата вече е изпратила писмото до Нова телевизия, както и отказа си да продължат повече с рекламата. Очаква се и други фирми да последват примера им.

А зрителите адмирират реакцията на казанлъшката фирма и уверяват,че ще им станат постоянни клиенти.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.