Фобиите на известните: Огнената Мадона трепери от мълнии, Никол Кидман от пеперуди (И още)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/fobiite-na-izvestnite-ognenata-madona-treperi-ot-malnii-nikol-kidman-ot-peperudi-i-oshte/138140 LifeZone.bg
Фобиите на известните: Огнената Мадона трепери от мълнии, Никол Кидман от пеперуди (И още)

И известните имат своите страхове и фобии

Това само показва, че и „звездите“ са хора като всички останали и нищо човешко не им е чуждо.

Едва ли някой може да предположи, че огнената Мадона се страхува от светкавици и мълнии. На тази истинска фурия замирише ли й на буря, нищо не може да я изкара на сцената.

И това не е глезотия, а когато навън трещи и гърми, тя се затваря в стаята си и трепери.Мишел Пфайфър пък изпитва панически страх от вода. Никой не може да накара „жената котка“ да се изкъпе в морето или океана.

Колежката й Уинона Райдър също ама страх от големи водни пространства. Но нейното си има обяснение, защото когато била на 12, едва не се удавила, когато била на море с родителите си.

Орландо Блум пък не понася прасета, единствено само на филета. Актрисата Скарлет Йохансон изпитва истински ужас от птици и хлебарки, а колежката й Никол Кидман от красивите пеперуди.

Кейти Холмс треперела при вида на миещи мечки, а Катрин Зита Джоунс от най-обикновени мишки.

Красивата Салма Хайек не може да понася влечуги, въпреки че в един филм играе със змия около врата си.Меган Фокс не може да докосва дори обновен лист хартия.

Но „шампионът по страхове и фобии“ е режисьора и сценарист Уди Алън. Той се страхува от малки деца, животни, насекоми, тесни пространства. Затова живее в имение с огромни помещения.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.