Гадателката на Берлускони: 2024 ни изправя пред нова пандемия, чакат ни бедствия!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/gadatelkata-na-berluskoni-2024-ni-izpravya-pred-nova-pandemiya-chakat-ni-bedstviya/123274 LifeZone.bg
Гадателката на Берлускони: 2024 ни изправя пред нова пандемия, чакат ни бедствия!

Гадателката на покойния италиански премиер Силвио Берлускони прогнозира каква ще е настъпващата 2024 година

Теодора Стефанова твърди, че 2024 година ще е тежка  за нас и за света.По думите й Русия и Украйна ще се помирят, ще настъпи мир. За това ще съдействат много световни лидери.Разумът ще надделее, въпреки че в икономически аспект войната ще продължи.

Конфликтът в Израел ще се разпали,защото „Хамас“ е опасна групировка.Стефанова предупреждава да се внимава, за да не стане свещена война и конфликтът да се разшири към останалите страни като Иран, Ирак,Сирия, Пакистан и други.

Ясновидката е кетагорична, че през новата година ни очаква нова пандемия, но не от болести, а заради водата.

Тя съветва да се копаят кладенци и да се купува земя. Защото ще има бедстващи за вода области и страни, и наводнения, които ще отнемат човешки животи.

Теодора Стефанова прогнозира, че у нас ще се появи ново политическо движение. То ще бъде оглавено от лидери, подготвяни в престижни университети у нас и в чужбина.

Те ще бъдат близки до хората, ще говорят техния език. Но едновременно ще бъдат иновативни, подпомогнати от изкуствения интелект.Тези млади водачи ще направят програми, ще се борят с корупцията, ще реновират съдебната система, хората ще усетят, че страната ни върви нагоре.

Ще издигнат културата и образованието на нови висоти. Младите лидери ще милеят за Балгария, ще въведат нови тихнологии, които ще намалят сметките за ток и ще напавят страната по-екологична.

Много политически формации ще се разпаднат, ще има оставки на министри, преструктуриране в политическата власт.България ще влезе в Шенген и ще приеме еврото.Евросъюза ще се преструктурира.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.