Галена няма спирка! Безсрамно мята шотове на участия

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/galena-nyama-spirka-bezsramno-myata-shotove-na-uchastiya/133274 LifeZone.bg
Галена няма спирка! Безсрамно мята шотове на участия

Никой, дори нейния Галин не може да я укроти

Галена продължава да мята шотове на участия

И това се превърна в нейна запазена мярка от 2014 година. Но докато тогава гълташе питиетата направо с уста, сега си помага и с ръце. Количеството обаче не е мръднало и на йота, а Галена философски отсича, че „чалгата и пиенето са в синхрон“.

Само че хитрата певица си позволява да вдига градусите на участията си в чалготеките единствено там, без да го прави зад волана, както някои свои колеги.

А това, че тя не си е сменила нрава стана ясно от едно от последните й участия в столична чалготека. Там поп фолк дивата отново бе засечена да мята питиета като шашава едно след друго и след като доволно нажежи обстановката, започна с хитовете си.

Безспорно поркането й носи огромна слава сред почитателите на чалгата, но едва ли това е твърде възпитателно за двамата й сина. Порасналите й момчета едва ли ще се радват, че майка им мята чаши с висококачествени питиета едно след друго, а вероятно това не е и по вкуса на мъжа й.

„Галин я обожава и прощава всичко, но това никак не е възпитателно за нейните двама сина. Те вече са големи момчета и какъв пример ще им даде Галена с това, че не спира да пие на участията си“, притесняват се нейни близки.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.