Галена сви платната! Връща се при Митко Пайнера

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/galena-svi-platnata-vrashta-se-pri-mitko-paynera/126361 LifeZone.bg
Галена сви платната! Връща се при Митко Пайнера

Наскоро гръмна новината, че Галена напусна „Пайнер“

Топ звездата на димитровградската люпилня на чалга певици я заряза и наскоро отбеляза 20 години на сцената.

Нито Митко Пайнера, нито половинката на Галин Вафлата са коментирали разлъката. Но това стана ясно от традиционния календар на фирмата в началото на годината, където името на звездната на „Пайнер“ липсва от доста време.

А от личната й страница се вижда, че Галена сама рекламира участията си. Според клюката звездата прибирала по тридесет и бона на месец, която вече не трябвало да разделя с шефа си, Митко Пайнера.

Само че Галена няма намерение да се връща под шапката на „Пайнер“. А се завръща в култовото заведение на Митко Пайнера в Димитровград-„Кошарите“, откъдето започва кариерата й.

Там, на 3-ти февруари,ще се вихри голямо парти, а официален гост ще е Галена.

С най-близките си и колеги от бранша смядовката отпразнува кръглата годишнина в елитно столично заведение. Двете партита на чалга певицата се случват в навечерието на голямото й турне в Америка.

Затова програмата й ще е доста богата, атрактивна и разнообразна, издават близки до певицата. Там тя ще представи и най-новата си песен „Мъко моя“, с която отбелязва 20 години на сцената.

А по всичко личи, че Галена хитровато не е затворила вратата на Митко Пайнера, а с него са в дипломатични отношения.

Източник: Лупа, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.