Галена тотално залитна към пошлото! Къде е Галин да я озапти

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/galena-totalno-zalitna-kam-poshloto-kade-e-galin-da-ya-ozapti/124335 LifeZone.bg
Галена тотално залитна към пошлото! Къде е Галин да я озапти

Галена отдавна е прекрачила границата

Но с действията си поп фолк дивата вече клони към пошлост, убедени са и нейни върли фенове.

То някак си приемаме за нормално изцепките на чалга певците, в ламтежа си да имат публика и да лапат тлъсти хонорари. Но смядовката направи нещо, което накара  и нея самата да се засрами.

Случката става на едно от нейните участия в заведение, където тя се раздава на макс за публиката.

Непоследствено пред нея седи момиче, което се весели с компания. Галена се приближава към нея отзад, иска да я погали, но директно пуска ръката си в пазвата й.

За миг момичето се втрещява, после Галена също прави стресната физиономия. Затова бързо-бързо прибира ръката си и слага на физиономията си маската на сащисана от постъпката си.

Дали е искрена или не, но клипчето с разгонената Галена в Тик-ток обиколи нета. Мнозина се хилят като умопобъркани и твърдят, че им е станало любимо.

Други пък питат къде е нейния Галин Вафлата и защо не вземе да „укроти“ жена си, за да не ги върши такива по участията си. Трети директно захапаха и попитаха Галена дали не е минала вече на жени, както е модерно напоследък.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.