Гаврата на Фицата с момите от „Ергенът“ „изби рибата“!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/gavrata-na-ficata-s-momite-ot-ergenat-izbi-ribata/128818 LifeZone.bg
Гаврата на Фицата с момите от „Ергенът“ „изби рибата“!

Третият сезон на „Ергенът“ набира все по-голяма популярност,но с обратен знак

И предишните два сезона не бяха „цвете за мирисане“, убедени са феновете на любовното шоу, но третият сезон буквално „изби рибата“.

Момите са все по-тунинговани, неадекватни, вулгарни, превзети, както и плашещи на външен вид. Затова много известни личности скочиха срещу избора на продуцентите, както и на сценаристите.

Други ожалиха ергена Алек Младенов, който не се знае дали е влезнал в продукцията за слава и известност или наистина заблуден, че ще си намери жена.

С момите в „Ергенът“ се подигра  и кротката иначе поп фолк дива Десислава. Направи го с клипче в социалната мрежа, където осмя пияната психоложка Християна.

Но още по-колоритен се показа, разбираемо, актьорът Филип Аврамов-Фицата. Той умее добре да бъзика известни персони, най-вече родните политици, но с гаврата на момите от „Ергенът“ достигна неподозирани върхове.

„Който още не се е оженил, сега е моментът да го направи.Понеже може да си намери нормална жена, защото останалите са затворени в едно специално място“, заяви във видео актьорът, което постна в Инстаграм.

А за станат нещата още по-разбираеми, той стискаше в ръка червена роза, каквато Алек подарява на кандидат-годениците в риалито.

Някои биха оплюли и Фицата, защото набързо вкара в кревата три жени, като двете му родиха и деца, но все пак гаджетата му са по-нормални от тези в „кокошарника“, защитиха го други.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.