Гери-Никол хвърли бомбата! Хората й пожелаха „прав ти път“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/geri-nikol-hvarli-bombata-horata-y-pozhelaha-prav-ti-pat/53491 LifeZone.bg
Гери-Никол хвърли бомбата! Хората й пожелаха „прав ти път“

Гери-Никол се прави на „ощипана мома“

За последното може да се поспори, но пък бомбата е голяма.

Варненката заяви в прав текст, че може да напусне България. Като иска да замине за Доминикана, за да твори и да се развива. Защото, татковата принцеса, каквато се представя тя навсякъде, скоро се върнала от почивка в тази страна и останала очарована от видяното и преживяното в островната държава.

„Там се запознах с много интересни хора от тамошната музикална индустрия. Много чаровни хора.Мисля скоро да се върна там, за да работим заедно“, похвали се Гери-Никол в мрежата.

Вероятно напомпаната певица очакваше отчаяни викове на ужас от последователите си. „Спри!Как така? Къде ни оставяш“, но нищо подобно не се случи.

Реакциите в мрежата бяха коренно противоположни.

„Ами прав ти път!“, „Като си решила да емигрираш върви, барем там да изкараш някоя свястна песен, че да ни прославиш!“, „Тук нещо удари на камък, ама пък може в странство повече  да ти потръгне“, гласят само част от нелицеприятните коментари в социалките.

Мнозина от меломаните припомнят, че Гери-Никол не е извадила от години нито един хит.Кариерата й се опира единствено на две песни, които направи с Криско и след това последва пълна тишина.

„Дано пробиеш в Доминикана, пък и ни прославиш“, кодошат се с нея в мрежата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.