Голям възход за България! Какво вещаят пророчествата на Ванга, Дънов и Слава Севрюкова

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/golyam-vazhod-za-balgariya-kakvo-veshtayat-prorochestvata-na-vanga-danov-i-slava-sevryukova/132262 LifeZone.bg
Голям възход за България! Какво вещаят пророчествата на Ванга, Дънов и  Слава Севрюкова

Нашите пророци Ванга, Петър Дънов, Дядо Влайчо, както и Слава Севрюкова, предвиждат голям подем за България

Колкото и невероятно да звучи в тези смутни времена, при ширещата се корупция  и бедност, нещата ще тръгнат към добро за родината ни именно от тази, 2024 година.

„Великите и големи умове ще се върнат в България и ще започне процес на промяна към добро“, твърди писателя Христо Нанев в книгите си, един от най-големите езотерици у нас, който лично се е срещал и разговарял със Слава Севрюкова.

Според пророците промяната за България ще започне през 2024 от тази вълна българи, които ще дойдат от чужбина и  променят страната именно през тази година.

Това съединение от българи от чужбина ще го има и него са видели Ванга, Дядо Влайчо, Петър Дънов, Слава Севрюкова и Преподобна Стойна още преди 80 години.

„Черните времена за България изтичат. Тръгваме нагоре и по пътя към възхода ще ни движи духовността. От света ще ни търсят, ще има духовен глад. Пари на хартия ще има, но духовността ще е кът. Тогава българите ще са най-отгоре на върха-ние сме духовните водачи на човечеството“, цитира Петър Дънов Нанев.

По думите на пророците България ще се превърне в рай и нашето племе българско никога няма да изчезне. А тези, които са напуснали България, горко ще съжаляват.

Източник: България днес, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.