Гонзо натирил Виктория Цър-Пър от БФС: Уронвала престижа

Ергенката разказа цялата истина в Инстаграм

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/gonzo-natiril-viktoriya-car-par-ot-bfs-uronvala-prestizha/135814 LifeZone.bg
Гонзо натирил Виктория Цър-Пър от БФС: Уронвала престижа

Ергенката разказа цялата истина в Инстаграм

Виктория била натирена от БФС, където работеше като спортeн мениджър от Гонзо. Казали  й, че уронва престижа на дружеството. Тя казва, че „Ергенът“ и е донесъл негативи и загубила работата си и никак не  е доволна от този факт. Така й не намери любовта, а и остана безработна. На всичко отгоре и понесе много обиди, които я нараниха.

Асенова ще съди Българския футболен съюз, в частност новия президент Георги Иванов – Гонзо. Според нея уволнението й е неправомерно.

Така е, като и е дълъг езика. Тя разкри, че друга ергенка – Габриела се  е залюбила с един от футболистите на „Лудогорец“, който си има  съпруга.

Виктория  е била секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов. От началото на  предаването акцентираше върху това, че обожава работата си.  Харесва й да работи с мъже, понеже не са интриганти като жените.

Цър-Пър не иска да каже дали до този момент е имала връзка с футболист. Към настоящия момент е без работа и мъж.

„Може би Габриела се чувства горда“ – продължава думите си Виктория. Тя споделя, че била много наранена от подигравките срещу нея. За това се подложи на интервенция и смени усмивката си.

Източник: Instagram

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.