Греда! Заради гаврата с българския флаг изритаха Мила Роберт от участие

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/greda-zaradi-gavrata-s-balgarskiya-flag-izritaha-mila-robert-ot-uchastie/136823 LifeZone.bg
Греда! Заради гаврата с българския флаг изритаха Мила Роберт от участие

Хейтът срещу Мила Роберт продължава с пълна сила

Щерката на Ваня Щерева уж се извини, ама половинчато. Тя заяви, че „ако знаела какво недоволство ще предизвика, щяла да сгъне рокличката си“.

Толкова на сериозно ли се е взела тази уж певица или наистина няма какво да й „шава“ между ушите, питат се потресени хората в нета.

Както знаем, Мила Роберт потресе всички, като поруга българския флаг. Тя бе на традиционния прайд, който не предизвика особен интерес, като бе облечена в рокличка с цветовете на българския трибагреник.

След което я съблече,и под нея остана с рокля в цветовете на дъгата. Лошото не бе, че бе там да защитава хората със смутена ориентация, а че стъпка роклята и де факто българското знаме.

Именно заради това поругаване мрежата я заля с обиди и негативни коментари.

Но всяко действие има последствие. Заради постъпката си Мила Роберт е изритана от събитие, от което щеше да спечели някой лев. И то е събора в Аспарухово, квартал на Варна, където тя бе обявена за участник.

„Тук се събират хора, които ценят българщината, българските идеали, традиции, почитат българското знаме. И не искаме да пее човек, който не само не цени, а и унижава българщината и знамето ни“, заяви кметът Ивайло Маринов.

А заради гнусното си деяние Мила Роберт може да отнесе глоба до три бона и затвор до две години.

Източник: Crimesbg.com

2 Коментара

Ваня Щерева

2 months before

Срам ме е от дъщеря ми, надявам се да се промени :(

Коментирай

Niki

2 months before

Дреме ѝ на пут*ата на Робърт какви там идиоти ходят на тоя фестивал.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.