Гришо Димитров: Понякога откачам! И разкри как свалил Мария Шарапова

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/grisho-dimitrov-ponyakoga-otkacham-i-razkri-kak-svalil-mariya-sharapova/138098 LifeZone.bg
Гришо Димитров: Понякога откачам! И разкри как свалил Мария Шарапова

Григор Димитров не спира да ни радва с успехите си на корта

Хасковлията е номер е едно за тениса у нас. Чаровен  и талантлив, Григор Димитров сам призна, че „понякога откачал“, но вероятно в добрия смисъл. И пред чужда медия разкри как свалил Мария Шарапова.

Двамата бяха една от най-красивите двойки в тениса. Връзката им стана явна през 2013 година, но за съжаление приключи много скоро, едва след две години. Но изглежда още го държи тази негова тръпка към руската топ тенисистка.

Причината за раздялата на Гришо Димитров и Мария Шарапова продължава да е загадка и до днес. В книгата си лъвицата на корта обясни, че искала да се съсредоточи и затова отдала цялата си енергия на белия спорт, както и на кариерното си развитие на корта.

Извинение, което предизвика доста питанки за отношенията между Гришо и Шарапова. Вероятно причината е в шавливия характер на нашенеца и изневерите, които са дошли в повече на руската тенисистка.

Каквато и да е причината, Шарапова и Димитров са запазили добрите си отношения. Дори пред чужда медия той разкри нещо любопитно, как й изпратил 500 рози, преди да я свали.

„Понякога откачам и изпращам големи букети с рози. Най-голямата ми бройка е 500“, призна Григор Димитров.

Това се случило, когато започнал да сваля Шарапова през 2013г.  в Китай. Тя била в Пекин, той обядвал в Шанхай  и я видял да играе по телевизора.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.