Христо Кидиков се похвали: Имам си пенсия мечта!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/hristo-kidikov-se-pohvali-imam-si-pensiya-mechta/112487 LifeZone.bg
Христо Кидиков се похвали: Имам си пенсия мечта!

Христо Кидиков се похвали, че си има пенсия мечта

С увеличението, което предвиждат родните ни политици, тя ще „чукне“ чинималната 523 лева. Такава се очертава да е и на неговата съпруга Снежана.

„Ами какво да правим с толкова много пари?! Направо ще съм милионер!Двете пенсии ще надхвърлят хидядарка. Да вземем да ги изпратим на депутатите, завалийките, че все не им стигат парите. Първото нещо, след като ги изберем, е да си вдигат заплатките с по хилядарка най-малко!“ бъзика се Кидика.

Днес той живее в село Кладни дял, Великотърновско. 76-годишната музикална легенда се определя като щастлив пенсионер. Той обожава земеделската работа, като става рано да се труди в градината, сред овошките и зеленчуците.

В това село, преди 30 години Христо Кидиков построи къща за себе се и голямата си любов-Снежана, с която са заедно и до днес.

След три женитби той си е взел поука никога да не подценява жените.Певецът признава, че цял живот е  мечтаел да пее и никога, дори за миг не си е помислял да смени професията си или да работи нещо друго.

Певецът е убеден, че в живота му винаги е имало едно НЛО, което го е закриляло и пазило в живота. Мечтата му е да си има ресторантче, което да се казва „При Кидика“, заради което винаги си пуска тото.

„Но съдбата на човек е  написана, малко неща може да избереш“, категоричен е естададжията.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.