И баба, и свекърва! Катето Евро попиля Сашко навръх сватбата му

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/i-baba-i-svekarva-kateto-evro-popilya-sashko-navrah-svatbata-mu/140736 LifeZone.bg
И баба, и свекърва! Катето Евро попиля Сашко навръх сватбата му

Катето Евро си остава непоправим образ

И баба, а  и вече свекърва, Катето е рядко срещан зевзек.

Както знаем, единственият й син Александър Кадиев в момента се жени официално за избраницата си Ивелина Чоева.

Сватбата тече с пълна сила, като три дни, като в приказките, гостите ще ядат, пият и ще се веселят. Младоженците избраха за най-важния си ден винарска изба край Пловдив, където Мамин Сашко вече принадлежи официално на половинката си Ивелина.

Въпреки че актьора и водещ се бе зарекъл да не се жени до края на живота си, любовта и най-вече напористата Ивелина, объркаха плановете му. А  и какво не прави един влюбен мъж за любимата си!

Преди официалната церемония обаче свекървата Катето Евро бе поканена да каже няколко думи по повода-сватбата на единствения си син. Вместо да дръпне прочувствени слова, Катето Евро шашна всички с тези думи в клип, който бързо обиколи нета.

„Радвам се, че сме създали  и отгледали едно дете, което отначало мислехме за идиот. Но той после се оказа сериозен и отговорен мъж, който сега се жени за красивата Ивелина.

Много съм доволна и щастлива, приятели. Но най-много се радвам, че няма да живее вече у нас и няма да ми мрънка за манджите….Лошото е обаче, че някой път пак ще идва“, изцепи се Катето Евро и всички се запревиваха от смях.

А ние пожелаваме на младото семейство много любов, щастие и дълъг семеен живот!

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.