И ти ли, Бруте!Мариела Нордел също се изгаври с Веско Маринов

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/i-ti-li-brutemariela-nordel-sashto-se-izgavri-s-vesko-marinov/116331 LifeZone.bg
И ти ли, Бруте!Мариела Нордел също се изгаври с Веско Маринов

От години Веселин Маринов търпи какви ли не гаври със себе си

То не бяха подигравки, вицове, колажи в мрежата.Веско Маринов е взиман на подбив от цялата страна, без да има конкретна причина за това.

Пее си човекът добре, не фалшиво, раздава се от душа, концертите му са пълни с почитатели.

Първо гаврите се отдаваха на неговото прекомерно изпотяване. И той уж взе мерки, дори си оперира потните жлези, според слуховете. Да, ама бъзиците с неговата персона продължават и то с пълна пара.

Досега готвачката Мариела Нордел не беше го зачекнала, ама и тя го направи.

Като коментира срещата си с Веско Маринов в мрежата. Мариела Нордел, освен над печките и тиганите, се изявява и като пиар. Срещата станала в Поморие, където певеца имал участие. Той пеел песента си „Мисия Велика“. Не щеш ли, като чули песновката, някакви чужденци станали и започнали да играят кан-кан под звуците й.

„След като видях това нещо, олекна ми! От години се дивя  и се чудя каква е музиката, която Веско Маринов изпълнява. Защото, като чуем песните му, все на кючеци ни избива!“, клъвна го Мариела Нордел, като обяви Маринов за чалгар.

Едва ли той би се съгласил с това, защото голяма част от песните му са по текст на Евтим Евтимов. Ама вероятно и този път просто ще се усмихне и ще подмине…

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.