Има ли бяла магия? Отговарят спецовете в окултното

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ima-li-byala-magiya-otgovaryat-specovete-v-okultnoto/116189 LifeZone.bg
Има ли бяла магия? Отговарят спецовете в окултното

Мнозина определят направената маги яза любов за бяла

По тяхното мнение тя не предизвиква нито негативни реакции, нито води до физическо унищожаване.

„Няма такова нещо като бяла магия. Всяка една магия е вмешателство в предначертания път на отделния индивид.Магията за любов, която се смята за бяла,  е равносилна на магия за нещастие“, предупреждават спецовете в окултното.

По думите на маг Ивайло, като използваме различни методи някой да ни обикне, ние нарушаваме вселенските закони. И това води до объркване както на неговия, така и на нашия живот.

„Добрата магия, дори правена за любов или за щастие, изкривява жизнения път на човека.

Дори в началото да повлия добре, все пак има реакцията на бумеранга. Връща се на старото си място и то с огромна сила.

Съдбовните моменти в живота на човека са като в пъзела, предопределени са.Разместиш ли, с помощта на магията, един от елементите, тогава останалите също се разместват. И това влияе на целия жизнен път на човека. Затова не трябва да се правят никакви магии, не бива да има никакво вмешателство. Такова нещо като бяла магия не съществува, всяка една магия вреди и то много“, категоричен е маг Ивайло.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.