Ирина Тенчева за малко да остане вдовица: Ето как щеше да загине Иван Христов

Истински кошмар преживял продуцентът преди няколко години

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/irina-tencheva-za-malko-da-ostane-vdovica-eto-kak-shteshe-da-zagine-ivan-hristov/144949 LifeZone.bg
Ирина Тенчева за малко да остане вдовица: Ето как щеше да загине Иван Христов

Истински кошмар преживял продуцентът преди няколко години

Иван Христов за малко щял да загуби живота си. Това се случва в басейн на столичната къпалня на „Мария Луиза“.

Продуцентът на филма  

"И, без много-много да му мисля, виждам, че ме гледат, се хвърлям ей така, с разперени настрани ръчички"-спомня си той.

Падането му в басейна за малко да завърши с фатален край. Той скочил от много голяма височина, загубил съзнание и се нагълтал с вода.

„Щях да умра! Но веднага са ми се притекли на помощ, измъкнали са ме от басейна и с изкуствено дишане са ме върнали към живота", потръпва и досега от кошмарното преживяване той.

Иван претърпя истинска метаморфоза. От пияница се превърна във фитнес маниак. За партитата му в клуб порно се носят легенди. Благодарение на съпругата му  Ирина Тенчева днес продуцентът се е отказал от вредния начин на живот. Днес семейството се храни здравословно и тренира. Половинката на Андрей се наливал от рано сутрин. 

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.