Истината за Лоренцо лъсна!Лежал в клиника за зависими

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/istinata-za-lorenco-lasnalezhal-v-klinika-za-zavisimi/122431 LifeZone.bg
Истината за Лоренцо лъсна!Лежал в клиника за зависими

Новината, че Лоренцо е заловен с наркотик, обиколи нета

Въпреки че Софи Маринова моментално изригна и защити единственото си чедо с всеотдайността на тигрица.

Ромската перла категорично отхвърли вестта, че нейния „златен“ Лоренцо е заловен с наркотик и то кокаин. Тя бе категорична, че той не се занимава с подобни гнусни дела.

Да, ама не. Звездата знае, че сина й  е зависим, но прави всичко възможно да го защити. Защото фактите са безспорни, 21-годишния Лоренцо е тръгнал стремглаво надолу.

Варненска клиника лекувала сина на Софи Маринова от зависимостта към дрогата. Софка плащала луди пари, за да отърве синчето си от порока.

Само че Лоренцо изтраял едва седмица и изчезнал. Той се крил известно време, но накрая майка му разбрала, че той отказва да се лекува.

Певицата се видяла в чудо, затова решила да го взима със себе си по участия. Дори му плащала, за да седи плътно до нея и да се откаже от лошата компания, която го дърпала надолу.

Но и това нейно усилие ударило на камък. До днес, когато истината лъсна и полицаите го заловиха с дрога.

Изглежда, че престъпните му наклонности са взели превес, защото той потвърди за ареста с неприличен жест. А годеницата му Мария категорично се отказала от сватбата, защото накрая разбрала за какъв човек щяла да се омъжва.

Източник: Блиц

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.