Ивана се кръсти да не се сбъднат най-големите й страхове

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ivana-se-krasti-da-ne-se-sbadnat-nay-golemite-y-strahove/110820 LifeZone.bg
Ивана се кръсти да не се сбъднат най-големите й страхове

Ивана е една от най-обичаните поп фолк звезди

Певицата на народа упорито крие личния си живот и  за разлика от повечето си колежки, не разправя наляво и надясно личните си драми.

Дори, за разлика от колежката си Глория, която вече обилно и напоително се показва с доста по-младия Добри и не спира да афишира любовта си, родената в Айтос певица не го прави.

Наскоро обаче изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи“ изплака най-голямата си болка. В ефира на родно радио тя заяви, че силно се притеснява за живота и здравото на най-близките си хора.

Преди близо две години тя изгуби баща си, поразен от коронавируса. Дотогава изпълнителката не вярвала, че страшната пандемия ще й отнеме толкова близък човек.

Сега обаче не спира да се тревожи за единствената си дъщеря Теодора, както и за здравето и живота на майка си.

„Ужасявам се само от мисълта, че мога да загубя дъщеря си. Но искам всичко да е по Божията воля“, сподели Ивана и очите й се напълниха със сълзи.

Певицата все още вярва в голямата любов, която може да не е непременно първата, а последната.

„Мислех, че съм срещнала „мъжа на живота си“. Но, уви грешала съм. Раздялата бе драматична, но постъпката му ме размаза тотално и си казах-дотук“, довери неостаряващата фолкфурия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.