Иво Аръков проплака: Никой авер не ми звъни, забравиха ме!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ivo-arakov-proplaka-nikoy-aver-ne-mi-zvani-zabraviha-me/142128 LifeZone.bg
Иво Аръков проплака: Никой авер не ми звъни, забравиха ме!

Иво Аръков се ожали отново в ефир

На актьора му стана навик да се ожалва публично. И сега пак той го направи в студиото на Нова телевизия, където бе гост тази сутрин.

Пред водещата той се оплака, че никой приятел не се сеща да вдигне телефона и да го пита как е  и какво прави.

Причината обаче се оказа доста стресираща. И тя била, че Аръков отказал алкохола и затова не бил подходяща компания. А и след като се роди малкия му син Тео, предпочитал да прекарва повече от свободното си време с половинката и с детето си.

„Нещата се промениха, просто искам да прекарвам повече време със семейството си. А не да ходя по кръчми и да купонясвам. И резултатът е този, никой не ми звъни, приятелите ми сякаш се изпариха“, изповяда се Иво Аръков в ефир.

Той обаче побърза да заяви, че заведенията не му липсват, единствено отношението на аверите. Но пък ,за сметка но това, вече се чувствал завършен и по-пълноценен, след като има син, за когото да се грижи.

Актьорът сподели още, че е напълно щастлив и с половинката до себе си, като на този етап и двамата били категорични, че мисълта за сватба все още не била на дневен ред.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.