Изби рибата! 12- годишната Никол на Николета се вихри в нощен клуб за ЧРД

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/izbi-ribata-12-godishnata-nikol-na-nikoleta-se-vihri-v-noshten-klub-za-chrd/130790 LifeZone.bg
Изби рибата! 12- годишната Никол на Николета се вихри в нощен клуб за ЧРД

Вчера, на 1-ви април щерката на Николета Лозанова-Никол Божинова стана на 12

Младата красавица е плод на любовта на плеймейтката и футболиста Валери Божинов.Наскоро тя стана кака, защото се роди сестричката й Борислава. Малката пък си има татко вратаря Ники Михайлов.

Този път рожденичката Никол празнува рождения си ден в България. Традиция за нея и майка й бе да отбележат този ден в чужбина. Само че сега това е „мисия невъзможна“ понеже НиЛо наскоро роди и не може да остави бебето само.

Само че изборът за рождени яден на щерка й шокира мнозина от феновете на Николета. Тя избрала не какво да е място, а нощен клуб. Да, нощен клуб. Вероятно партито се е превърнало в частно и там присъствали единствено момиченца, съученички на Никол, но все пак изборът не е подходящ, категорични са в мрежата.

А тях  и малката Никол ги забавлявала Биляниш. Макар че певицата и модел няма хитове и не е блеснала с успешна кариера, тя се харесвала много на подрастващите момиченца и затова мама Николета изпълнила желанието им.

Вероятно бебето на Николета е оставено на грижите на бабите, както и на таткото Ники Михайлов. За него това е първа рожба, нищо че има опит като пастрок за Никол.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.